Nokia’nın tepe yöneticisi Stephen Elop, Nokia’nın cep telefonu işlerini Microsoft’a 19 milyar dolar karşılığında satmayı kabul ettiğine dair haberlerle ilgili olarak bir yorumda bulundu.
Teknoloji sektörünün içinden aktardığı dedikodularla bilinen Eldar Murtazin’in geçmiş olduğu bu söylentiyle ilgili olarak Stephen Elop, Bloomberg’e “Gelecek için mükemmel bir planımız var ve o planı işletmeye odaklanmış durumdayız.” şeklinde bir açıklamada bulundu. “Dedikodular her tarafta, ancak bunların bir aslı yok.” diyerek de söz konusu söylentileri boşa çıkardı. Bloomberg’in haberine göre Elop, bırakın herhangi bir anlaşmaya varıldığını, Nokia’nın Microsoft ile satın alma potansiyelini bile hiçbir zaman tartışmadığını iddia etti.
İlgili – Bloomberg
⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


