Teknoloji

Nokia’nın MeeGo geliştirme cihazı Nokia N950 inceleme altında – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nokia’nın N950’yi piyasaya sürmeyip sadece geliştiricilere dağıtacak olması biraz hayalkırıklığı yaratmıştır, özellikle de QWERTY klavyeli akıllı telefonları sevenlerde. Bu durum son kullanıcıların klavyesiz Nokia N9‘u tercih etmelerine neden olacak. mobilenet.cz sitesi tarafından çekilen Nokia N950 videosu bu geliştirici cihazı hakkında biraz daha fazla fikir elde etmemizi sağlıyor.

Kendisi gibi sürgülü QWERTY klavyeye sahip olan Nokia E7‘yi andıran Nokia N950 aralıkları oldukça düzenli şekilde yapılmış klavye butonlarıyla dikkat çekiyor. Bu arada aşağıda yer alan, Nokia N950’nin arkadan çekilmiş fotoğrafı da Nokia N950’nin Nokia E7 ile olan benzerliğini biraz daha açık şekilde ortaya koyuyor.Nokia N950’de Nokia N9’daki AMOLED ekranın aksine TFT LCD ekran bulunuyor. Ayrıca klavye mekanizması cihazı N9’dan daha kalın hâle getiriyor. Yazılım tarafına bakacak olursak, Terminal modu ve geliştiricilere MeeGo için geliştirdikleri uygulamaları daha rahat çalıştırmalarını sağlayacak çeşitli rötuşlar eklenmiş.

Bu arada Nokia N950’nin herhangi bir garanti veya servis desteğiyle sunulmayacağını belirtiyor. Ne de olsa bir yazılım geliştirici cihazı, Nokia’nın sorumluluk kabul etmemesi mantıklı sayılabilir. mobilenet.cz tarafından hazırlanmış inceleme videsunu aşağıda bulabilirsiniz.

Video: Nokia N950 İnceleme Altında

İlgili – mobilenet.cz

İLGİLİ HABERLER