Teknoloji

Nokia’nın çift SIM kart destekli modelleri C2-00 ve X1-01 Türkiye pazarında

Nokia, giriş seviyesine mensup iki yeni cep telefonunu piyasaya sürüyor. Çift SIM kart desteği sunmalarıyla öne çıkan Nokia X1-01 ve Nokia C2-00 modelleri birden fazla hattı olup tek bir cihaz taşımak isteyen, ancak aynı zamanda sağlam ve fonksiyonel bir seçenek arayanları hedefliyor.

Nokia X1-01 modeli müzik odaklı X serisinin hakkını verecek şekilde müzik çalar, FM radyo ve farklı müzik özellikleri barındırıyor. Nokia C2-00 ise 32 GB’ye kadar bellek desteği sunan microSD kart yuvası, internet ve e-posta erişim desteği gibi özelliklerle geliyor. Nokia X1-01’in fiyatı 209 TL, Nokia C2-00’ın fiyatı ise 295 TL olarak belirlenmiş. Ayrıntıları yazının devamında yer alan basın bülteninde bulabilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ

Nokia’dan çift SIM kartlı iki model:Nokia X1-01 ve C2-00!

Nokia iki yeni çift SIM kartlı akıllı telefon modelini daha ülkemizde piyasaya sundu. Nokia X1-01 ve Nokia C2-00 çift SIM kart özelliğiyle kullanıcılara pek çok kolaylık sunuyor!

Nokia Türkiye’de çift SIM kartlı iki yeni telefon modelini daha piyasaya sundu. Nokia Türkiye Genel Müdürü Çiçek Uyansoy İcan Nokia’nın yeni modelleriyle ilgili “Nokia X1-01 ve Nokia C2-00, kullandığı bir ya da daha fazla hattı olan, sağlam, fonksiyonel ve şık bir telefon isteyen kişileri hedefliyor” dedi. “Çift SIM kart özelliği, fiyat konusunda hassas olan tüketicilere bir ya da daha fazla servis sağlayıcıya ait hatlarını kullanma ve böylece cep telefonu faturalarını düşürebilme özgürlüğünü veriyor. Aynı zamanda özel ve iş telefonlarının birbirinden ayrılmasına da imkan tanıyor. Ayrıca kendi kişisel ayarlarınızı yükleyerek ailenizin diğer fertleriyle aynı telefonu kullanmanız da mümkün olabiliyor.”

Çift SIM kartlı Nokia X1-01, tüketicilerin çift SIM kart deneyimlerini tamamen kişiselleştirebilmelerine olanak tanıyor. Kullanıcılar, SIM kartlarına isim ve özel bir logo atayabiliyor, hatta SIM kartlarından her biri için ayrı bir melodi belirleyebiliyorlar. Nokia X1-01 ayrıca müzik çalar, FM radyo ve daha farklı müzik özellikleri de sunuyor.

Nokia C2-00, kullanıcılara “kolay geçiş” özelliğiyle telefonlarını kapatmadan SIM kart değiştirme imkanı da tanıyor. Beş farklı SIM kartı, kart ayarlarıyla birlikte tanıyabiliyor, böylece SIM kart her değiştirildiğinde ayarları baştan yapmaya gerek kalmıyor. Ayrıca SIM ayarlarını kolaylıkla kontrol etmeyi sağlayan özel SIM yöneticisi tuşuyla, kayıtlı kişileri bir SIM karttan diğerine ve telefon rehberine kopyalamak çok kolay.

Nokia C2-00 32 GB’a kadar bellek desteği ile internet ve e-posta erişimi de sağlıyor.

Tavsiye edilen satış fiyatları Nokia X1-01 için 209 TL, Nokia C2-00 için ise 295TL olarak açıklandı.

İLGİLİ HABERLER