Teknoloji

Nokia’dan yeni Nokia Maps, Nokia Messaging ve Mail on Ovi – Galeri

Teknoblog.com – Nokia World etkinliğinin düzenlendiği Barcelona’dan sıcak haberler gelmeye devam ediyor. Nokia N97’den sonra gelen iki yenilik daha var. Bunların ilki Nokia Maps’in yeni versiyonu, ikincisi ise Nokia Messaging ve Mail on Ovi uygulamaları.

Nokia Maps’in yeni sürümü birtakım yeni özellikler içeriyor. Örneğin yüksek çözünürlüklü hava görüntüleri, 216 şehir için üç boyutlu bina görüntüleri, yüzey haritaları ve yeni sürüş ve yürüyüş rotaları… Ayrıca araba kullanırken sürekli yardımcı olan navigasyon rehberi de ücretli olarak sunulacak. Bunun yanısıra, kullanıcılara gerçek zamanlı bilgilere (kamera uyarıları, güvenli bölgeler, trafik bilgileri, vb.) erişim imkanı ve Wcities adındaki 450 farklı şehirdeki etkinlik ve sinema bilgilerine gerçek zamanlı erişim sağlayan bir çevrimiçi servis sunuluyor.

Nokia Messaging ise popüler anında mesajlaşma servislerini Nokia cep telefonlarına taşıyor. Mail on Ovi ise PC kullanıcılarının Ovi e-posta hesapları oluşturup bunlara erişebilmelerini ayrıca diğer Ovi servislerine de tek bir yerden üye girişi yaparak ulaşabilmelerini sağlıyor.

Bu uygulamalar hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki bağlantılarda yer alanları (İngilizce) okuyabilirsiniz

Okuyun – Nokia Maps update
Okuyun – Mail / Messaging

Galeri: Nokia Maps, Messaging, Mail on Ovi

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER