Teknoloji

Nokia’dan makul fiyatlı müzik telefonu: Nokia X1-00

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Her keseye uygun olacak şekilde sunduğu seçeneklerle tanınan Nokia, müzik keyfini uygun fiyata yaşamak isteyenler için 30 Serisi cep telefonu Nokia X1-00’ı Türkiye’de piyasaya sundu.

169 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatına sahip olan Nokia X1-00’da müziğe tek tuşla erişim sağlayan özel butonlar ve stereo FM radyo yer alıyor. Cihazın arkasında yer alan ekstra güçlü hoparlör sayesinde müzik keyfini çevredekilerle yaşama fırsatı sunan bu cihaz 16 GB’ye kadar microSD kart desteği sunuyor. 3.5 mm’lik kulaklık çıkışı da barındıran Nokia X1-00 ile 38 saat boyunca aralıksız müzik keyfi yaşamak mümkün.

Nokia X1-00 ile ilgili daha fazla ayrıntıyı aşağıdaki basın bülteninde bulabilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ

Nokia’dan müzik tutkunlarına yeni bir telefon

Nokia, üstün müzik çalar özelliklerini uygun fiyata sunan 30 Serisi telefonu Nokia X1-00’ı kullanıcılarla buluşturuyor.

Nokia, en uygun fiyata maksimum müzik deneyimi sunmak üzere tasarlanan 30 Serisi yeni cihazı Nokia X1-00’ı ülkemizde de tüketicilerin beğenisine sunuyor. Türkiye’de 169 TL (Tavsiye edilen satış fiyatı) ile piyasaya sunulan Nokia X1-00, piyasada mevcut olan müzik çalar özellikli telefonlar arasında en uygun fiyatlı cihazlardan biri olarak dikkat çekiyor.

Nokia Türkiye Genel Müdürü Çiçek Uyansoy İcan, cihaz hakkında şöyle konuştu: “Nokia X1-00 üstün müzik çalar özelliği, müziğe tek tuşla erişim sağlayan özel butonları ve stereo FM radyosu ile müzik tutkunları için tasarlandı. Nokia X1-00 ekstra güçlü hoparlörleriyle, müziğin sesini istediğiniz kadar açmanıza olanak tanıyor. Hoparlörlerinin sahip olduğu 160 fon ses yüksekliği sayesinde sıradan telefonlardan çok daha iyi bir ses seviyesi sunuyor.”

Nokia X1-00, en üst düzey müzik deneyimi yaşatmak için 16 GB’ye kadar microSD hafıza kartı özelliğini de destekliyor. Piyasada mevcut çoğu kulaklık için uygun olan 3,5 AV konektörünün yanı sıra 38 saat boyunca aralıksız müzik çalabiliyor.

Çiçek Uyansoy İcan, “Telefonunuzun her ihtiyacınız olduğunda açık olmasını sağlamak için, Nokia X1-00’ın standby süresini sınıfının en iyi performansına sahip bataryası ile 1400 saate kadar çıkardık. Bu da telefonunuzun yaklaşık 61 gün standby modunda açık kalabilmesi anlamına geliyor. Telefonun bir de el feneri bulunuyor,” şeklinde konuştu.

Nokia X1-00’ın kapsamlı  renk seçenekleri arasında okyanus mavisi ve koyu gri bulunuyor. Cihaz, son derece dayanıklı, güvenilir, kullanımı kolay ve uygun fiyatlı bir müzik deneyimi sunuyor.

İLGİLİ HABERLER