Teknoloji

Nokia’dan Lumia 800’ün tanıtımı için Londra’da özel ışık şovu – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

İlk Windows Phone cihazı Nokia Lumia 800’ü Avrupa’da piyasaya süren Nokia bu cihazını tanıtmak için hiçbir masraftan kaçınmıyor. Londra’da Thames Nehri’in kıyısında bulunan Millbank Kulesi, deadmau5 adlı yapımcı tarafından hazırlanan özel elektronik ışık aksamı yardımıyla Nokia Lumia 800’ün reklamını yapacak şekilde süslendi. Nehir boyunca yerleştirilen 16 projektörden yansıtılan ışıkla bina rengarenk hâle getirildi.

Daha önce yaptığı cihaz tanıtımlarını düşük profilde tutan Nokia, Windows Phone ile birlikte değiştirdiği stratejisi doğrultusunda tanıtıma da daha fazla para harcamaya başladı. Zaten Microsoft ile yapılan anlaşmanın şartlarından bir tanesi de Nokia Windows Phone cihazlarının daha etkin biçimde tanıtılacak olmasıydı. Lumia 800 ile başlayan bu sürecin gelecekte de aynı şekilde devam edeceğini tahmin ediyoruz. Nokia’nın Windows Phone cihazları Türkiye’de piyasaya çıkmaya başladığında burada ne gibi tanıtım kampanyaları göreceğimizi merak etmiyor değiliz.

Nokia Lumia 800 birkaç gündür Büyük Britanya’da satılıyor. Henüz fikir verecek satış rakamları ortaya çıkmamış olsa da, mobil operatörlerden gelen rakamlar müşterilerin olumlu yönde tepki gösterdiğini işaret ediyor.

Video: Londra’da Nokia Lumia 800 Işık Şovu

İlgili – Nokia Lumia Live

İLGİLİ HABERLER