Teknoloji

Nokia X7 Pakistan’da yüzünü gösterdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nokia’nın X7 adı verilen müzik odaklı akıllı telefonu daha önce AT&T etiketiyle karşımıza çıkmıştı. Nokia, ABD’li mobil operatörün bu cihazın pazarlanması sırasında fazla çaba harcamayacağından korkup cihazın başarılı olması için yeterli bütçeyi ayırmadığına dair bir haber Wall Streeet Journal’da yer almıştı.

Ancak görünüşe göre Nokia X7 ABD’de olmasa bile dünyanın diğer yerlerinde yaşamaya devam ediyor, örneğin Pakistan’da. Prototip olduğu düşünülen ve her yanı bantla kaplanmış bu cihazın piyasaya çıkıp çıkmayacağı, Microsoft ile birlikte açıklanan Windows Phone ortaklığının ardından biraz belirsiz hâle gelmiş olabilir.

Yine de, eğer Nokia’nın Hindistan direktörünün dün yapmış olduğu Finlandiyalı şirketin bu yıl içinde 40-50 mobil cihaz çıkaracağı ve bunların 20 tanesinin Symbian yüklü olacağına dair açıklamayı dikkate alırsak, Nokia X7’nin her ne olursa olsun piyasaya çıkacağını düşünebiliriz. Nokia’nın aynı yöneticisi şirketinin ilk Windows Phone cihazını bir yıl sonra çıkaracağını da belirtmişti.

İlgili -TringTring

İLGİLİ HABERLER