Teknoloji

Nokia X20 5G ve X10 5G için yeni detaylar sızdı

nokia x10 5g x20

Nokia markalı akıllı telefonların üreticisi HMD Global, 8 Nisan’da yeni cihazlarını tanıtacağı bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlik için bekleyiş devam ederken, burada tanıtılacak telefonlara dair yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. G10 oyun telefonunun grafen soğutma sistemiyle geleceğinin ortaya çıkmasının ardından şimdiden Nokia X20 5G ve X10 5G ile ilgili yeni detaylar internete sızdı.

X20 veya X10’dan birinin kalbinde Qualcomm Snapdragon 480 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Nokia’dan daha önce yapılan açıklamada bu işlemcinin kullanılacağı doğrulanmıştı. Daha sonrasında sızan bir Geekbench kaydı da Snapdragon 480 işlemcili Nokia telefonunu göstermişti. Qualcomm, uygun fiyatla Snapdragon 480 ile birlikte 5G’yi daha çok cihaza götürmeyi amaçlıyor.

Nokia PowerUser sitesinin haberine göre, X20’de 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Telefonun mavi ve kum rengi seçenekleriyle raflardaki yerini alacağı belirtiliyor. X10’un ise beyaz veya yeşil renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacağı söyleniyor.

Nokia X20 5G ve X10 5G hakkındaki tüm detayları öğrenmek için 8 Nisan’a kadar beklemek gerekiyor. Ancak bu tarihten önce akıllı telefonlara dair yeni detaylarla karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER