Microsoft Android tabanlı Nokia X cihazlarına olan desteğini sürdürürken bir yandan da yeni modeller çıkarmayı planlıyor. Nokia Conversations blogunda yer alan bir tanıtıma göre gelecek hafta yeni bir Nokia X telefonu duyurulacak.
Livesinohas da Nokia’nın web sitesinin Çince versiyonunda da aynı tanıtıma rastladı. Tanıtım görselinde yeşil renkli bir X şekli ve 24 Nisan tarihi dikkat çekiyor. Nokia bu yılın başında Nokia X cihazlarının duyurusunu gerçekleştirirken de yeşil renkten yararlanmıştı.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Vivo’nun yeni katlanabilir telefonu alışılmışın dışında özellikler sunacak

Xiaomi’nin yeni katlanabilir telefonu HyperOS 4 sürpriziyle gelebilir

Galaxy A16 5G Android 17 tabanlı One UI 9’a hazırlanıyor

Honor 600 Smart 7.700 mAh piliyle ortaya çıktı

Samsung’un Spider-Man paylaşımı Galaxy Z Fold 8 Ultra’yı ortaya çıkarmış olabilir
Microsoft’un ikinci nesil Nokia X2’yi gelecek hafta içinde çıkaracağı haberler daha önce de çıkmıştı. Şirketin 4.3 inç ekran, 5 megapiksel kamera, 1.2 GHz çift çekirdekli işlemci gibi özelliklere sahip bir telefon hazırladığı dile getirilmişti. Eğer bu söylentiler doğruysa, X2 ile birlikte orijinal Nokia X’e göre daha büyük ekranlı ve hızlı işlemcili bir cihaz gelişmekte olan pazarlara sunulmuş olacak.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Nokia X İncelemesi
Bu arada RAM’in de 1 GB’ye çıkarılacağı söyleniyor. Bu durum cihazda uygulamalar arası geçiş yaparken performansın çok daha yükseklere taşınmasını sağlayacaktır. Her şeyi görmek için salı gününü beklemek gerekiyor.
⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.



