Teknoloji

Nokia’dan yeni bir Power Earbuds kulaklık geliyor

nokia power earbuds lite

Nokia Power Earbuds kulaklık bir süre önce satışa sunulmuştu. Kablosuz kulaklık, yüksek ses kalitesi ve uzun pil ömrüyle olumlu yorumlar almayı başarmıştı. Nokia biraz büyük ve ağır bir tasarımı olan kulaklık için Power Earbuds Lite isimli yeni bir versiyon hazırlıyor.

Power Earbuds Lite’ın izleri, internete sızan biraz karlı bir fotoğraf ve Bluetooth SIG sertifikasında görüldü. BH-405 model numarasını taşıyan kulaklığın “Lite” etiketi taşıması için Nokia’nın nelerden taviz verdiği şu an için bilinmiyor. Ancak sertifikaya bakıldığında Bluetooth 5.1 desteğinin varlığı dikkat çekiyor. Bu da kulaklığın güç tüketimi ve bağlantı konusunda orijinal Power Earbuds’tan daha iyi bir yerde olabileceği anlamına geliyor.

Orijinal Power Earbuds kullanıcılarına yaklaşık 5 saatlik bir dinleme süresi sağlıyor. 3000 mAh kapasiteli taşıma kutusu ise pil ömrünün üzerine 150 saat ekliyor. Bluetooth 5.1’in varlığı bu sürelerin daha da uzayabileceğini işaret ediyor.

nokia power earbuds lite

HMD Global, IFA 2020 kapsamında yeni akıllı telefonlarını sergilemeye hazırlanıyor. Nokia Power Earbuds Lite ile de şirketin yeni telefonlarını tanıtacağı etkinlik sırasında tanışmak sürpriz olmayacaktır. Bu etkinlik 3 Eylül’de gerçekleştirilecek.

İLGİLİ HABERLER