Teknoloji

Nokia N9’un kamerasından örnek fotoğraflar

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Hatırlarsanız, Nokia geçen yıl Nokia N8’i duyurduktan sonra, bu cihaz piyasaya çıkıncaya kadar, çeşitli özelliklerini resmi blogu Nokia Conversations üzerinden ön plana çıkarmaya çalışmıştı. Bu özelliklerin arasında N8’in fotoğraf ve video çekim performansı da yer alıyordu. Nokia Conversations’ın benzer bir tanıtım çalışması için yeniden, bu sefer N9 için kullanıldığını görüyoruz.

Nokia, N9’daki kameranın şu anda mevcut olan cihazlar içinde en hızlısı olduğunu ve NFC üzerinden görüntü iletim desteğini barındırdığını övünerek söylüyor. Nokia’nın en hızlı nitelendirmesini yapmasında en büyük etken N9’un kamerasının sadece 2.9 saniyede hazır hâle geliyor olması. N9’u arkasından gelen iPhone 4’ün kamerası ise yaklaşık üç saniyede çekime hazır duruma geliyor.

Nokia’nın hızlı kameralı N9 ile çektiği fotoğraflar Nokia Conversations üzerinden yayınlanmış durumda. Fotoğrafların düzenlenmediği veya üzerinden ince ayarlamalar yapılmadığı, kamerayla çekildiği gibi yayınlandığı söyleniyor. Aşağıdaki ilgili bağlantıdan göz atabileceğiniz fotoğraflar gerçekten oldukça iyi. Renkler canlı, fotoğraflardaki kontrast iyi seviyede. Ayrıca fotoğrafa yakınlaştırma yapıldığında detayların yok olmadığı görülüyor.

İlgili – Nokia Conversations

İLGİLİ HABERLER