Manşetler

Nokia N9’a MeeGo Harmattan 1.2 güncellemesiyle birçok yenilik geldi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

nokia-n9-inceleme-00034

Nokia N9‘un MeeGo Harmattan 1.2 güncellemesini geçen hafta almaya başladığına dair haberler çıkmıştı. Ancak Nokia’nın resmi blogu Nokia Conversations’ın bu güncellemeyle ilgili detayları yayınlaması işleri biraz daha resmileştirdi sayılır. Geçtiğimiz haftadan itibaren belirli ülkelerde yayınlandığı belirtilen MeeGo 1.2 Harmattan güncellemesiyle birlikte bu işletim sistemi için ikinci büyük güncelleme yapılmış oluyor.

MeeGo Harmattan 1.2 ile birlikte uygulama klasörleri, yüz tanıma özelliğiyle fotoğraf etiketleme, Google Talk üzerinden video görüşmeleri ve iyileştirilmiş Nokia Drive uygulaması geliyor. Saniyede 3 kare çekim sağlayan sürekli çekim modu, müzik oynatıcısında listeler oluşturma, şarkı silme, web ve dokümanlar için kopyala yapıştır desteğinin artırılması, yeni dil destekleri ve bunun gibi yüzlerce yenilik ve iyileştirme 1.2 güncellemesiyle geliyor.

Bu arada Nokia, küçük ama hatırı sayılır bir 1.3 güncellemesinin haberini de verdi. Güncellemeyle ilgili detayları aşağıdaki bağlantılarda bulabilirsiniz.

İlgili – Nokia Conversations
İlgili – Nokia Swipe
İlgili – Nokia Europe

İLGİLİ HABERLER