Teknoloji

Nokia N97’nin fiyatı ve ne zaman çıkacağı belli oldu

nokia_n97_white_13a-290-x-234Nokia 2008 yılı biterken bir atak yaparak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Geçen ay Barselona’da düzenlenen Nokia World etkinliğinde tanıtılan bu yeni akıllı telefonun 2009’un ilk yarısında satışa çıkacağı söylenmişti. Stuff.tv’nin verdiği habere göre Nokia N97 31 Mart 2009 tarihinde satışa çıkacak.

Stuff.tv sitesinde yer alan haberde telefonun 479 Sterlin’e satılacağı söyleniyor. Site bu iddiasını Play.com sitesinde listelenen Nokia N97’ye dayandırarak ortaya atıyor. Diğer ülkelerde de aşağı yukarı bu rakama denk gelen fiyatların oluşmasını bekleyebiliriz. Tam donanımlı, kayarak açılan bir QWERTY klavyeye ve dokunmatik ekrana sahip olan cihazda 32 GB dahili hafıza ve S60 işletim sistemi bulunuyor.

Nokia bu telefonun sözleşmeyle mi ya da sözleşmesiz mi satılacağı konusunda henüz bir açıklama yapmış değil. Ancak sözleşmesiz olursa bu Apple’ın yanında diğer telefonlarla savaşında ona önemli bir koz sağlayacaktır.

Nokia Türkiye’nin daha önce yapmış olduğu açıklamaya göre N97 yılın ikinci yarısında Türkiye’de olacak. Yine de bu tarihin öne çekilebileceğini düşünüyoruz. Bizim gibi N97’yi bekleyenlerin biraz daha sabretmesi gerekiyor.

İlgili — Play.com

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER