Teknoloji

Nokia N950 için ayrıntılı video incelemesi, ancak Tay dilinde – Video

Nokia’nın MeeGo yazılım geliştiricilerine özel olarak çıkardığı Nokia N950 ile ilgili birçok ilgi çekici video internet üzerinden dolaşmaya başladı. Bunlardan bir tanesi de Nokia N950’yi edinmeyi başarmış Taylandlı bir yazılımcı tarafından hazırlanmış. Bu arkadaş Nokia N950’nin özelliklerini ve nasıl çalıştığını yaklaşık 17 dakikalık uzun bir video ile paylaşıyor. Ne yazık ki, söz konusu video Tay dilinde hazırlandığı için ne dediğini tam olarak anlamıyoruz.

Yine de, bu videonun cihazın kullanıcı arayüzünü ve tasarımını görme açısından iyi olacağını düşünüyoruz. 4 inç’lik TFT LCD ekrana sahip olan cihazda sürgülü QWERTY klavye yer alıyor. QWERTY klavye açıldığında ekran bir dizüstü bilgisayar formuna gelecek şekilde eğimli pozisyon alıyor, bu da telefonla yazı yazmayı daha kolay hâle getiriyor. 1 GHz işlemciye sahip olan N950’de grafik işleri PowerVX SGX530’a emanet edilmiş durumda. Nokia N9’da da aynı donanımlar kullanılmakta.

Nokia N950’de 1320 mAh’lik batarya ve Bluetooth 2.1 desteği bulunuyor. Yazılım geliştiricilerine özel olarak tasarlanmış bu cihazın Tay dilindeki inceleme videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Video: Nokia N950 Video İnceleme

İlgili – Twitter

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER