Teknoloji

Nokia N9 ve gizemli S serisiyle ilgili izler internete sızdı

Nokia’nın gelecekte çıkarmayı planladığı cep telefonlarıyla ilgili planlar ev şeklinde çizilen bir diyagram aracılığıyla internete sızdı. Bir sunumun parçası olan bu döküman giriş seviyesi C serisinden ve E serisinden tutun da orta seviye C, E ve X serisi telefonlara kadar bilgiyi barındırıyor. Evin çatısı olarak nitelendirebileceğimiz kısımda da Nokia’nın en son amiral gemisi N8 ve henüz doğrulanmayan Nokia N9 yer alıyor.

Yanında Fransızca yazılmış bilgilerin yer aldığı diyagramda bir de üzerinde S yazılı bir baca dikkat çekiyor. Anlaşılan Nokia’nın kafasında N, E, X ve C serisinden farklı bir segment yaratmak gibi bir plan var. Şu an için bunun detaylarını ne yazık ki bilmiyoruz. Nokia N9 ile birlikte E7, C7 ve X7 modellerinin yolda olduğunu bu diyagramdan anlıyoruz.

Nokia’nın adlandırma yöntemini az çok tahmin eder olduk. N8’in resmiyet kazanması ile birlikte N9 ile ilgili dedikodu kazanı da kaynamaya başlamıştı. Çıkan dedikodulara göre henüz netlik kazanmayan bu telefonun fiziksel QWERTY klavye taşıyacağı söyleniyor.

S serisiyle ilgili ayrıntıları da büyük bir dikkatle takip ediyor olacağız.

İlgili – fonearena

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER