Teknoloji

Nokia N8 şimdi de pembe renkle geliyor

Apple’ın beyaz renkli iPhone 4‘ünden sonra şimdi de Nokia’nın pembe renkli N8’i… Geçtiğimiz kasım ayında Türkiye’de piyasaya çıkan Nokia N8’in hâli hazırda siyah, kırmızı, sarı, gümüş ve mavi renk seçenekleri bulunuyordu. Şimdi bu seçeneklerin arasına bir de pembe eklendi.

3.5 inç’lik, 360 x 640 çözünürlüklü AMOLED ekrana, 12 megapiksel Xenon flaşlı kameraya ve HDMI çıkışına sahip olan bu cihazda WCDMA / HSPA mobil genişbant desteği, USB-on-the-Go özelliği, Bluetooth 3.0, FM vericisi ve 720p HDMI video kaydı gibi dikkat çekici özellikler yer alıyor. Tanıtım görüntülerine bakacak olursanız pembe renkli Nokia N8’in Symbian Anna ile yüklü geleceği anlaşılıyor. Nokia’nın kıdemli tasarımcılarından Rachael Bell mevcut renk seçeneklerine gelen dikkate değer tepkilerin ardından yeni bir renk seçeneğinin doğal olduğunu belirtti.

Nokia N8 Türkiye’de ilk kez piyasaya çıktığı zamanlarda bu cihazı incelemeştik. Ayrıntılı Nokia N8 incelememize göz atarak bu cihaz hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

İlgili – Nokia Conversations

İLGİLİ HABERLER