Manşetler

Nokia Lumia 925’in yeni görüntüleri sızdı

Nokia’nın yarın Londra’da düzenleyeceği Lumia etkinliğinde tanıtacağını beklediğimiz cihaza ait iki farklı fotoğraf internete sızdı. Son zamanlarda doğru çıkan sızıntılarıyla ünlü olan @evleaks tayfası bu sefer de Nokia’nın “Catwalk” olarak anılan alüminyum gövdeli cihazının fotoğraflarını yayınladı. Nokia Lumia 925 olarak adlandırılan bu gizemli cihazın reklamları geçtiğimiz haftasonu İngiltere TV’lerinde dönmeye başlamıştı. Reklamlarda sadece cihazın kamburlu yapıya sahip arka bölümü görünüyordu, ancak sızan fotoğraflar cihazın neye benzediğini açık bir şekilde gösteriyor.

nokia-lumia-925-sizinti-130513

Lumia 925’in, söylendiği gibi, etrafını plastik veya alüminyumdan yapılmış bir çerçevenin çevrelediği görülüyor. Ayrıca bu çerçevenin üzerindeki çentikler de ayırt edilebiliyor. Sızan fotoğraflardan cihazın açık ve koyu gri renkte versiyonlarının olduğunu anlıyoruz. Farklı renklerin de bulunduğunu tahmin etmekle birlikte bunun doğru olup olmadığını henüz bilmiyoruz. @evleaks tarafından paylaşılan ikinci fotoğraf da yeni Lumia’yı profilden gösteriyor.

Nokia’nın yeni Lumia’sıyla ilgili tüm detayları yarın düzenlenecek etkinlikle birlikte görme fırsatına erişeceğiz. Türkiye saatiyle öğlen 12’de başlayacak etkinlikle birlikte detaylar da Teknoblog’da olacak.

 

İlgili >> @evleaks (1), (2)

İLGİLİ HABERLER