Teknoloji

Nokia Lumia 920 ve 820’ye ait yeni fotoğraflar gelmeye devam ediyor

Nokia ve Microsoft’un bu öğleden sonra düzenleyeceği basın toplantısında Lumia 820 ve Lumia 920 cihazlarının tanıtılması bekleniyor. Yaklaşık bir haftadır bu cihazların neye benzeyeceğini sızdırdıkları fotoğraflarla görmemizi sağlayan evleaks yeni fotoğraflar paylaşmaya devam ediyor. 8 megapiksellik kameralarıyla PureView teknolojisini sunması beklenen ve bu noktada Nokia’nın PureView şefinin de üstü kapalı onay verdiği cihazların yeni fotoğrafları Nokia’nın Lumia 800 ve Lumia 900 cihazlarındaki tasarımını Lumia 920 için koruyacağını gösteriyor.

Yukarıdaki gördüğünüz fotoğrafta Nokia Lumia 920’yi farklı renklerle görüyorsunuz. Şimdiye kadar siyah ve beyaz renkli seçenekleri görmemiştik. Cihazın ekranında yer alan farklı boyutlardaki karelere bakıldığında bu cihazın Windows Phone 8 ile çalıştığı anlaşılıyor. Cihazda büyük ihtimalle çift çekirdekli Qualcomm işlemci yer alacak, ayrıca sadece arkada değil önde de bir kamera bulunacak. Telefonun sağ kenarında güç butonu ve ses tuşlarının yanı sıra bir kamera tuşu da yer alıyor gibi görünüyor.

Farklı renklerdeki Nokia Lumia 920’nin yanı sıra, aynı kaynak mor renkli Lumia 820’nin fotoğrafını da sızdırdı. Fotoğrafta Lumia 820’de yer alan Carl Zeiss optikli kamera ve flaş dikkat çekiyor. Lumia 820’nin sağ kenarında da Lumia 920 ile benzer bir tuş dizilimi mevcut. Üstte de 3.5 mm.’lik kulaklık jakı da dikkat çekiyor.

Nokia ve Microsoft’un New York’ta ortaklaşa düzenleyecekleri etkinlik Türkiye saatiyle öğleden sonra 4 buçukta başlayacak. Detayları her zaman olduğu gibi Teknoblog’da bulacaksınız.

İlgili >> Twitter (@evleaks)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER