Manşetler

Nokia Lumia 920’nin peşin satış fiyatı belli oldu

Nokia’nın amiral gemisi niteliğindeki Windows Phone 8 telefonu Nokia Lumia 920 yurt dışıyla aynı zamanlarda Türkiye’de de piyasaya çıkıyor. Turkcell tarafından da satılacak olan bu akıllı telefonu 24 aylık taahhütle satın almanın yanı sıra peşin para karşılığında da ona sahip olmak mümkün olacak. Lumia 920 kampanyası henüz Turkcell’in web sitesinde yer alan cihazlar bölümünde listelenmiş değil. Ancak mobil operatörün çevrim içi alışveriş sitesi Turkcell Mağaza bu telefonu listelemeye başlamış, üstelik peşin satış fiyatıyla birlikte.

Nokia Lumia 920 için belirlenen fiyat 1649 TL. Sitenin belirttiğine göre teslimatlar 13 Kasım tarihinde, yani önümüzdeki salı günü başlayacak. Herhalde önümüzdeki hafta başından itibaren taahhütlü tekliflerle ilgili detaylarda kesinlik kazancaktır. Henüz web sitesinde yer alan satış alternatifleri içinde tarife kısmında bir detay bulunmuyor.

Nokia Lumia 920 özellikle PureView teknolojisini Windows Phone serisine getiren ilk ürün olmasıyla dikkat çekiyor. Telefonun 8 megapiksel arka kamerasıyla etkileyici fotoğraflar çekilebildiği telefonun lansmanından beri Nokia tarafından dile getiriliyor. Windows Phone 8 işletim sistemiyle yüklü gelen telefonda 4.5 inç’lik yüksek çözünürlüklü ekran, 1.5 GHz’lik çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Krait işlemci, Adreno 225 GPU, 1 GB RAM, 32 GB dahili bellek gibi başlıca teknik özellikler de bulunuyor. Nokia Lumia 920’nin detaylı incelemesi önümüzdeki günlerde Teknoblog’da olacak, bunu da bir not olarak düşelim.

İlgili >> Turkcell Mağaza

İLGİLİ HABERLER