Teknoloji

Nokia Lumia 920 Almanya’da tükendi

Bu hafta içinde Turkcell tarafından piyasaya sunulacak olan Nokia’nın ilk Windows Phone 8 telefonlarında ve aynı zamanda Türkiye’de piyasaya çıkacak ilk Nokia Windows telefonu olma özelliğine sahip Nokia Lumia 920 Almanya’da bir hayli talep görmüşe benziyor. Nokia’nın web sitesi üzerinden yaptığı açıklamaya göre ülke genelindeki Nokia mağazalarında Lumia 920 tükendi. Nokia’nın paylaştığı bu bilgi çeşitli kaynaklarca da desteklenirken Amazon, mobil cihazların satıldığı GetGoods sitesi ve yine Almanya genelinde faaliyet gösteren mobil operatörler de ürünün tükendiğine dair bilgiler geçtiler.

Nokia’nın yaptığı bu açıklama aynı zamanda şirketin bir ürününün Almanya’da ilk kez tükenmiş olduğunu göstermesi bakımından da önemli. Ayrıca telefona küresel çapta da büyük ilgi gösterildiğine yönelik bir kanıt olma niteliğini de taşıyor. Şu anda test etmekte olduğumuz ve birkaç gün içerisinde detaylı incelemesini paylaşacağımız Nokia Lumia 920’nin özellikle iddialı olduğu kamerasıyla bir hayli kullanışlı olduğunu belirtmek gerek. Bunun yanı sıra Windows Phone 8’in de getirdiği pratikliğin cihazın avantajlar hanesine yazıldığını da söylememiz gerek.

Nokia Lumia 920’nin Türkiye lansmanı bu çarşamba günü İstanbul’da yapılacak. Teknoblog olarak biz de orada olacağız ve gelişmeleri sizlere aktaracağız. Yukarıda da belirttiğimiz gibi Lumia 920 incelemesinin de eli kulağında. Şimdilik geçen hafta yayınladığımız ve içinde Lumia 920’nin kutusundan çıkış videosunu da barındıran Nokia Lumia 920 ön inceleme yazımıza göz atabilirsiniz.

İlgili >> WMPoweruser

İLGİLİ HABERLER