Manşetler

Nokia Lumia 820 4.3 inç ekran ve değiştirilebilir kapaklarla geliyor

Nokia’nın New York’ta Microsoft ile ortaklaşa düzenlediği basın toplantısının yıldızı yeni Windows Phone 8 cihazı Lumia 920 oldu. Ancak bu toplantıda bir başka Windows Phone 8 cihazı, yine burada tanıtılacağı tahmin edilen Lumia 820 de resmiyet kazandı. Nokia’nın daha makul fiyatlı Windows Phone 8 telefonu olacak Lumia 820’de 4.3 inç’lik ekran yer alıyor.

700-nokia-lumia-820-color-rangeNokia Lumia 820’yi ilginç kılan daha büyük ekranlı kardeşiyle aynı donanım bileşenlerini barındırması. Lumia 820 1.5 GHz’lik çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 işlemci, 1 GB RAM, 8 megapiksel kamera gibi özellikleri, bununla birlikte özel aksesuarı sayesinde kablosuz şarj desteğini de bünyesinde barındırıyor. Yalnız, 8 megapiksellik kamerası PureView teknolojisine sahip değil.

Bu arada Nokia, Lumia 820 için farklı renklerde, değiştirilebilir arka kapaklar da sunacak. Nokia Lumia 820’nin değiştirilebilir kapakları sadece cihazı farklı renklerle kullanma fırsatı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda cihaza kablosuz şarj özelliği de ekliyor. Kapağın altında yer alan microSD kart yuvası sayesinde kapasiteyi artırmak mümkün. Nokia Lumia 820’nin tek olumsuz yanı 4.3 inç’lik ekranın 480 x 800 gibi artık düşük sayılabilecek bir çözünürlükte gelmesi. Bunun dışında gerçekten iyi özelliklere sahip bir Nokia Windows Phone telefonu olduğunu söyleyebiliriz.

Galeri: Nokia Lumia 820
[nggallery id=1033]

İlgili >>Nokia

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER