Manşetler

Nokia Lumia 630 ve 930 Lumia Build etkinliğinde bekleniyor

Nokia Microsoft’un 2 Nisanda San Francisco’da düzenlenecek Build konferansının başlangıcında bir etkinlik düzenliyor.

nokia-lumia-630-sizinti-260314

Microsoft tarafından satın alınma süreci henüz sona ermeyen şirket yayınladığı bir duyuruyla bunun haberini verdi, ne yazık ki ne tanıtacağı noktasında herhangi bir detay paylaşmadı. Ancak “More Lumia”, yani “Daha fazla Lumia” sloganı yeni Lumia Windows Phone cihazlarının tanıtılacağını gösteriyor.

Davetiyelik görselde “more” kelimesinin “o” harfinin bir kamera, harita, pusula veya gülen yüz olarak nitelendirilebilecek bir simgeyle değiştirildiği görülüyor. Bu da cihaz veya cihazların hangi alanlara odaklanacağını gösteriyor.

more-nokia-lumia-build-260314

Windows Phone 8.1 de Build etkinliğinde tanıtılacak, doğal olarak Microsoft’un konferansında tanıtılacak Nokia cihazları da bu yeni sürümle çalışacak. Lumia 630 (Moneypenny) ve Lumia 930 (Martini) cihazlarının bu etkinlikte resmiyet kazanacağı tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz ay sızan Nokia Lumia 630’un ekran üstü sanal navigasyon tuşları barındıran ilk Windows telefonu olacağı belirtilmişti. Lumia 630’da 5 megapiksel, flaşsız kameranın bulunacağı ve giriş seviyesine odaklanacağı söyleniyor. Lumia 930 ise geçen yılın ilgi çeken Windows telefonlarından olan Lumia 925’in yerini alacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER