Teknoloji

Nokia Lumia 1020 yolun sonuna geliyor

nokia-lumia-1020-inceleme-00020

Nokia Lumia 1020 yolun sonuna gelmiş gibi görünüyor. Son zamanlarda doğru çıkan sızıntılarıyla ün kazanan Twitter hesabı @evleaks’in paylaştığı bilgiye göre, bu Windows telefonu 14 Eylül tarihinde Yaşam Sonuna ulaşıyor.

Lumia 1020 geçtiğimiz yılın temmuz ayında, bu zamanlarda New York’ta düzenlenen bir etkinlikte tanıtılmıştı. Telefonun Türkiye’de satışa çıkışı da ekim ayında gerçekleşmişti. Nokia Lumia 1020 yüksek satış rakamlarına ulaşmadı. Bunda birçok pazarda yüksek fiyattan satışa sunulmasının yanı sıra Windows Phone işletim sisteminin tüketiciler gözündeki popülaritesinin de etkisi oldu.

Yine de, Nokia Lumia 1020 kamera performansı dendiğinde referans niteliğinde bir telefon olma sıfatını elde etti. Nokia Lumia 1020 kalitesinde fotoğraflar sunan bir akıllı telefon bulmak kolay değil. Nokia Lumia 1020’yi kamerası en iyi akıllı telefon olarak nitelendirmek de yanlış olmaz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Nokia Lumia 1020 İncelemesi

Yaşam Sonuna gelecek olması Nokia Lumia 1020 sahiplerinin açıkta kalacağı anlamına gelmiyor. Belirtilen tarihte telefonun üretimi ve satışı sonlandırılacak. Microsoft’un uygun gördüğü bir süre boyunca Lumia 1020 özellik ve güvenlik güncellemelerini almaya devam edecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER