Teknoloji

Ünlülerin fotoğrafçısı bir düğünün tamamını Nokia Lumia 1020 ile ölümsüzleştirdi

Ünlülerin fotoğrafçısı Joe Marie Smallwood Meksika’nın Cabo şehrindeki bir düğünde gerçekleştirdiği çekimde profesyonel ekipmanları yerine Nokia’nın fotoğraf özellikleriyle ön plana çıkan akıllı telefonu Lumia 1020’yi kullandı. Düğünde çekilen fotoğraflar Nokia ile yapılan işbirliği çerçevesinde yayınlandı.

nokia-lumia-1020-dugun-051213

Lumia 1020’nin kamerasını gücünü bir kez daha göstermek isteyen Nokia sıradışı bir yöntemle bunu gerçekleştirirken, ortaya çıkan fotoğraflar gerçekten oldukça etkileyici gözüküyor. 41 megapiksel bir kamera, Pro Cam ve Creative Studio uygulamalarını barındıran akıllı telefonda kullanıcılar bu uygulamaları kullanarak beyaz dengesi, ISO gibi ayarları değiştirebiliyor. Yine bu uygulamalar yardımıyla fotoğrafın belli kısımlarını yeniden düzenlemek mümkün oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Nokia Lumia 1020 İncelemesi

Smallwood yaptığı açıklamada Lumia 1020 ile Cabo’daki düğünde çektiği fotoğrafların keskinliğine vurgu yaptı ve muhteşem bir renk derinliğine sahip olan fotoğrafların beklentisini aştığını itiraf etti. Smallwood 41 megapiksel kameranın bir akıllı telefon için oldukça inanılmaz olduğunu sözlerine ekledi.

İlgili >> Nokia

İLGİLİ HABERLER