Teknoloji

Nokia HERE Haritalar Android ve Windows Phone sürümleri güncellendi

nokia_here_maps_110215

Nokia, Windows Phone ve Android telefonlar için Here Haritalar uygulamasının yeni güncellemesinin bugünden itibaren yayınlandığını duyurdu. Nokia yeni güncellemenin Kıbrıs, Mayotte ve Zimbabve gibi yeni ülkeler için yol tarifleri; Komor adaları, Cibuti, Eritrea, Fiji, Gambiya, Liberya, Madagaskar, Sierra Leone and Somali gibi ülkeler için de çok önemli geliştirmeleri içerdiğini bildirdi.

Diğer değişikliklerin başında gölet ve göl gibi iç su görsellerinin en iyi şekilde sunulması, toplu taşıma takip özelliğinin geliştirilmesi geliyor. Öncelikle Şikago’da sunulan bu özellikler Kaohsiung, Taipei, Curitiba, Rio de Janeiro, São Paulo and Singapur’un metro, tren ve tramvay hatlarında kullanılabilecek.

Güncelleme bugünden itibaren kullanıcılara sunuluyor ancak bu güncellemenin telefonlarda görülmesi birkaç günü alabilecek. Android kullanıcılar güncelleme hazır olduğunda bir bildirim alacaklar. Windows Phone kullanıcıları ise her zamanki gibi Ayarlar-> Uygulamalar->Haritalar->Güncelleme için kontrol rotasını takip etmeliler.

İLGİLİ HABERLER