Teknoloji

Nokia G21 testten geçti, özellikleri ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

İnternete sızan yeni bir Geekbench benchmark testi sonucu, Nokia G20’nin G21 adını taşıyan takipçisinin yolda olduğunu gösteriyor. Akıllı telefonda Unisoc T606 işlemciye 4 GB RAM’in eşlik ettiği görülüyor. Android 11 işletim sisteminin varlığı da testin gösterdikleri arasında bulunuyor.

Bu bileşenlere sahip telefon, testten tek çekirdek performansıyla 312 puan alıyor. Telefonun çok çekirdek performansının puanı ise 1157 oldu.

Nokia G21’de kullanıcılara 4G desteği sunulacak. 6.5 inç HD+ çözünürlüklü LCD ekran da testin gösterdiği özelliklerden biri. Telefonun arkasında ise ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği belirtiliyor.

nokia g21Nokia G21 ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pilden alacak. Telefonda kulaklık jakı ve microSD kart yuvası da mevcut olacak. Akıllı telefonda kullanıcılara 128 GB depolama alanı sunulacak. Alacakaranlık ve siyah renk seçenekleri olması beklenen Nokia G21’le ilgili yeni detayların da önümüzdeki günlerde gün yüzüne çıkması öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER