Teknoloji

Nokia “EOS” 4.5 inç 720p ekran ve 41 megapiksel kamerayla gelebilir

Nokia “EOS” 4.5 inç 720p ekran ve 41 megapiksel kamerayla gelebilir
Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

Nokia’nın ”EOS” kod adını verdiği 41 megapiksellik kameraya sahip Lumia serisi akıllı telefonunu bu yılın içinde piyasaya sürmeye hazırlandığı söyleniyor. WMPowerUser’ın haberine göre, ”EOS” tıpkı Lumia 920 gibi polikarbonat bir kasaya ve 4.5 inç’lik 720p bir ekrana sahip olacak.

nokia-lumia-920-on-inceleme-00002

”Nokia Pro Camera” adı verilen yeni bir uygulamanın da 41 megapiksellik kameraya eşlik edeceği söylenirken, kameranın koruyucu objektif kapağının da bu uygulama başlatıldığı zaman otomatik olarak açılacağı ifade edildi. Lumia serisinin diğer modellerinin aksine EOS’ta farklı renk seçeneklerinin bulunmayacağı ve cihazın kablosuz şarjı kendiliğinden desteklemeyeceği de iddialar arasında. Daha önceki haberler şirketin EOS’u yaz aylarında satışa sunacağı yönünde olsa da, şu an için, Nokia’dan bu konuya ilişkin bir doğrulama gelmedi.

İlgili >> WMPowerUser

Bu fırsatlar ilginizi çekebilir

Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB - %0 Faizli 3 Taksit Fırsatı
Xiaomi 17T Serisi Lansmana Özel Fırsatlarla Burada!
Lenovo Idea Tab Plus 8gb 256GB 12.1\" 2.5k 600NITS Tablet+Kalem+Kılıf ZAG70130TR
HONOR Pad X9A 8gb 256GB Wi-Fi 11.5 Inç IPS Uzay Gri Tablet -Uzay Grisi
Huawei Yeni (2025) Matepad 12X 12.0\" Papermatte Edition 12GB 256GB Yeşil + Klavye
Xiaomi Smart Band 10 Ceramic Edition Pearl White Akıllı Bileklik

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.