Teknoloji

Nokia E7, HTC Gold, Samsung i8700 Cetus İngiliz perakendecinin ürün haritasında

Çevrimiçi telefon karşılaştırma sitesi Omio 2010’un ikinci yarısında İngiltere’de satışa çıkacak olan bazı telefonlarla ilgili ayrıntıları yayınladı. Adı açıklanmayan bir İngiliz satıcıdan alınan bu listede HTC Vision ve HTC Ace gibi telefonların yanı sıra Ekim ayında çıkacak olan Sony Ericsson XPERIA X8, Kasım ayında çıkacak olan HTC’nin ilk Windows Phone 7 cihazı Gold, Nokia’nın QWERTY’li cihazı E7 ve Samsung i8700 Cetus yer alıyor.

Nokia E7’nin QWERTY klavyeli bir Symbian^3 telefonu olması bekleniyor. Aslında N9, N8-001/N8-002 gibi farklı isimlerle karşımıza çıkmış olan cep telefonunun E7 olması da kuvvetle muhtemel. Zaten N serisinin Symbian^3’ten uzaklaştığını göz önünde bulundurursak bu telefonun E serisiyle ilişkilendirilmesi daha mantıklı olacaktır. Omio’ya göre bu telefonda N8 gibi alüminyum gövde kullanılmış, ayrıca dokunmatik AMOLED ekran barındırıyor.

HTC cephesine bakacak olursak, Tayvanlı şirketin ilk Windows Phone 7 telefonunun Gold olması bekleniyor. Bu telefonla ilgili şu an için fazla bir detay bulunmuyor. Vision’ın fotoğrafı ise geçtiğimiz günlerde internete sızmıştı. HTC Ace’in de neye benzediği konusunda kesin bir bilgi bulunmuyor. Son olarak adını Yunan mitolojisindeki bir deniz yaratığı ya da “Su” olarak da bilinen takım yıldızından alan Samsung i8700 Cetus ile ilgili çok fazla bilgi olduğu da söylenemez. Ancak adından bir bağlantı kuracak olursak, bu telefonun Bada işletim sistemiyle çalışacağını söyleyebiliriz.

Omio’da aralarında Nokia E5-00, Nokia X6 8GB, Samsung i5500, Sony Ericsson W20, BlackBerry Curve 9300, Nokia X2, Sony Ericsson Hazel ve Yendo ile Nokia N8’in bulunduğu cep telefonlarıyla ilgili detaylar yer alıyor. Ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

İlgili – Omio

İLGİLİ HABERLER