Manşetler

Nokia E7 1329 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatıyla Türkiye’de

Nokia’nın Eylül 2010’da Londra’da düzenlediği Nokia World etkinliğinde tanıttığı, tasarımıya Nokia N8’e oldukça benzeyen, bununla birlikte ek olarak kayarak açılan QWERTY klavyeye sahip olan Nokia E7 yaklaşık iki ay önce yurtdışında satışa sunulmuştu. Üç hafta önce Türkiye’de de ön siparişlerinin alınmaya başladığı Nokia E7 nihayet Nokia Shop’larda satışa sunulmuş durumda.

Nokia’nın Clear Black teknolojisini barındıran 4 inç’lik dokunmatik ekrana sahip olan E7 profesyonellerin her türlü ihtiyacını görecek uygulamaları bünyesinde toplamış durumda. İçerdiği Microsoft Exchange ActiveSync ile Nokia E7, kurumsal e-posta kutularına ve diğer kişisel uygulamalara doğrudan, gerçek zamanlı ve güvenli bir erişim sunuyor. Bunun dışında 8 megapiksellik, çift LED flaşlı kamera, zengin video ve ses kodlayıcı desteği, mini-HDMI çıkışı ile Nokia E7 iş dışında da elden düşmeyecek bir cihaz gibi görünüyor.

Nokia E7 yazının başında da belirttiğiz gibi Nokia Shop’larda 1329 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Aşağıdaki ilk bağlantıyı takip ederek size en yakın Nokia Shop mağazasını bulabilirsiniz. İkinci bağlantıda ise Nokia E7 ile ilgili ayrıntılı bilgiler bulunuyor.

İlgili – Nokia Alışveriş
İlgili – Nokia

 

 

 

İLGİLİ HABERLER