Teknoloji

Nokia E63 dedikoduları gerçeğe dönüştü

Teknoblog.com – Nokia’nın ortalıkta dedikodusu dolaşan E63 modeli kelepçelerini kırdı ve ortaya çıktı. Nokia bu en son mesajlaşma cihazıyla pazarın ilgisini üzerine çekmeyi amaçlıyor.

WiFi, Bluetooth, QWERTY klavye, yakut kırmızısı ya da camgöbeği mavisi rekn seçenekleri, standart 3.5 mm kulaklık girişi, QVGA video kayıt özellikli 2 megapiksel çözünürlüklü kamera, E-series iş modu (şirke e-postaları, randevular, intranet destekleri), kişisel mod (resim, kişisel e-postalar, kısayol tuşları) gibi özellikleriyle gerçekten ilgi çekici bir cihaz. Ayrıca tek bir tuşla iş modu ve kişisel mod arasında geçiş mümkün oluyor. 320×240 piksel çözünürlüğü destekleyen ekran, dört bant GSM / EDGE desteği, microSD hafıza yuvası, 110 MB dahili hafıza diğer özellikler arasında. 113 x 59 x 13 mm ebatlarına sahip olan E63, 126 gr ağırlığa sahip. Ne yazık ki HSDPA desteği ya da E71’deki kızılötesi bağlantı bulunmuyor. İkincisinin olmasına belki gerek yok, ancak ilki olsaydı güzel olurdu.

Bu telefonla birlikte 1 GB’lık Ovi çevrimiçi depolama alanı da bedava sunulacak. Telefonun ne zaman satışa çıkacağı ise şimdilik belli değil, ancak belli olunca buradan tabii ki duyuracağız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER