Manşetler

Nokia C3 Vodafone ile ayda 18 TL’ye Türkiye’de

nokia_c3_00Nokia’nın geçtiğimiz Nisan ayında tanıttığı telefonlardan bir tanesi olan C serisi üyesi Nokia C3 yaklaşık altı aylık bir aradan sonra Vodafone aracılığıyla Türkiye’ye geldi. Symbian S40 işletim sistemiyle QWERTY klavyeyi ilk kez aynı çatı altında buluşturuan Nokia C3 kullanıcılarına tüm sosyal medya bağlantılarını ana ekrandan yönetme imkânı tanıyor.

2.4 inç’lik ekrana sahip olan Nokia C3’te 2 megapiksellik kamera, WiFi gibi teknik özellikler bulunurken hafıza kartları sayesinde depolama kapasitesi 8 GB’ye kadar arttırılabiliyor. Ovi Posta ve Ovi Sohbet gibi Nokia Ovi servislerini de sunan bu telefona sahip olmak isteyen Vodafone abonelerinin ayda 18 TL ödemeleri yeterli olacak. Bununla birlikte ilk ay 1 GB’lık internet bağlantısı ve 5000 SMS de yeni Nokia C3 sahibi Vodafone abonelerine hediye edilecek.

Vodafone’un yukarıdaki kampanyası 31 Aralık 2010 tarihine kadar devam edecek. Nokia C3, 8 Aralık 2010 tarihine kadar da sadece Vodafone tarafından satılacak. Kampanyanın taahhüt süresinin de 18 ay olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

İlgili – Vodafone

İLGİLİ HABERLER