Teknoloji

Nokia C02 sessiz sedasız resmiyet kazandı

nokia c02
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HMD Global MWC 2023’ün başlamasına kısa bir süre kala, Nokia C02’yi duyurdu. Mütevazı bir teknik donanıma sahip olan telefon; çıkarılabilir pil, IP52 dayanıklılık sertifikası ve kulaklık jakı gibi özelliklerle geliyor.

C02’de 5.45 inç büyüklüğünde FWVGA+ çözünürlüklü LCD ekran bulunuyor. Bu ekranın görüntü oranı 18:9. 2 megapiksel ön kameraya sahip telefonun arkasında 5 megapiksel kamera bulunuyor. Bu kameraya LED flaş eşlik ediyor.

Polikarbon çerçeve ve arka panelle gelen telefonda 3000 mAh kapasiteli çıkarılabilir pil bulunuyor. 5W şarj desteğine sahip bu pil microUSB girişi üzerinden dolduruluyor. Çift SIM kart ve microSD kart desteği de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Nokia C02 için ne kadar ödemek gerekiyor?

Telefonun kalbinde adı açıklanmayan dört çekirdekli 1.4 GHz pil bulunuyor. Bu pile 2 GB RAM ve 32 GB eMMC 5.1 depolama alanı eşlik ediyor. Yazılım tarafında ise kullanıcıları Android 12 Go Edition bekliyor. Şirket kullanıcılarına iki yıl boyunca güvenlik güncellemesi sözü veriyor.

Nokia C02 için koyu mavi ve siyah olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor. Telefonun fiyatı ve çıkış tarihi konusunda henüz bir açıklama yapılmış değil.

İLGİLİ HABERLER