Manşetler

Nokia Booklet 3G TTNET ile Türkiye’ye geliyor – Video

21nokia-booklet-3g-groupNokia’nın geçtiğimiz sene çıkardığı Intel Atom işlemcili netbook Booklet 3G TTNET’in özel kampanyasıyla Türkiye’ye giriş yapıyor.

Windows 7 Home Premium işletim sistemli Booklet 3G’de 1.6 GHz Intel Atom Z530 işlemci, 120 GB kapasiteli sabit disk, 1 GB DDR2 RAM, WiFi, Bluetooth ve 3G desteği yer alıyor. 20 mm’den daha düşük kalınlığa sahip olan Nokia Booklet 3G TTNET tarafından 24 ay boyunca ayda 63 TL’lik ücret karşılığında sunuluyor. Öte yandan Booklet 3G alanlara 500 MB’lık Akıllı 3G paketi de ayda 6.99 TL’ye sunulacak.

Nokia Booklet 3G’nin Burak Bayburtlu tarafından Kafa Kafaya programında yapılmış incelemesini aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca konuyla ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler için basın bültenini de eklemeyi unutmadık.

Video: Nokia Booklet 3G incelemesi (Kafa Kafaya)

BASIN BÜLTENİ

TTNET’İN YENİ SÜRPRİZİ: NOKIA BOOKLET 3G

TTNET, Nokia’nın ilk ve tek mini dizüstü bilgisayar modeli olan Nokia Booklet 3G’yi, mobilitede şık tasarım ve uzun pil ömrüne önem verenlerin beğenisine sundu.

En heyecan verici teknoloji yeniliklerinden biri olan Nokia Booklet 3G, Türkiye’de ilk kez ve yalnızca TTNET aracılığıyla sunuluyor. İnternet tutkunları, TTNET’le Nokia Booklet 3G’ye 24 ay, ayda 63 TL taksitle sahip olabiliyor.

Nokia Booklet 3G sahiplerini TTNET’ten bir sürpriz daha bekliyor: 500 MB Akıllı 3G Paketi ayda sadece 6,99 TL’ye sunuluyor.

Nokia Booklet 3G
12 saate varan uzun pil ömrüne, hafif bir kasa ve şık tasarıma sahip olan cihaz, internete sürekli bağlı olmak isteyen aktif internet kullanıcıları için mükemmel bir seçenek sunuyor. 20mm’den ince boyutuyla şimdiye kadar üretilmiş en ince mini dizüstü bilgisayarlardan birisi olarak tanımlanan Nokia Booklet 3G, teknolojik özellikleriyle de tüm beklentileri fazlasıyla karşılıyor.

Windows 7 Home Premium işletim sistemi ve Intel işlemcisiyle üstün performans sunan Nokia Booklet 3G ile internete, dâhili WLAN, WWAN özelliği ile WiFi üzerinden veya hücresel şebeke bağlantısı olan her yerden sınırsızca bağlanabilinecek. İnternetin keyfini doyasıya yaşayabilmek için kategorisindeki en ideal ürün olma özelliğini taşıyan cihaz, siyah ve beyaz alternatifleri ile Türk Telekom Bayileri ve Ofisleri’nde satışa sunuluyor.

500 MB Akıllı 3G Paketi
3G keyfini özgürce yaşamak isteyenlere TTNET Akıllı 3G Paketleri, hiçbir taahhüde gerek olmadan 24 ay boyunca ayda 6,99 TL’den sunuluyor. Kullanıcılar 500 MB kotalı Akıllı 3G Paketlerine 2 GB’a kadar her ek 500 MB için sadece 7 TL* ödeyerek gönül rahatlığıyla internete bağlanabiliyor.

*Nokia Booklet 3G için ödeyeceğiniz bedel 24 ay boyunca KDV dahil 63TL’dir. AVEA işbirliği ve altyapısı ile sunulan 500 MB’lık taahhütsüz Akıllı 3G paketini almak isterseniz ilk 500MB kullanım için ayda sadece 6,99TL, 2GB’da kadar her ek 500MB kullanım için 7TL ödemeniz gerekmektedirAkıllı 3G Paketi fiyatına KDV ve ÖİV dahildir. Detay için www.avea.com.tr. İnternet Erişim Hizmetiniz ayrıca faturalandırılacaktır. Kampanya’dan kaynaklanan Damga Vergisi bir defaya mahsus ilk faturanıza yansıtılacaktır. Kampanyadan, yeni abonelerimizden ve satışa açık ADSL, VDSL2 ve İşyerim paketlerini kullanan mevcut abonelerimizden kampanya katılım koşullarını taşıyanlar yararlanabilir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Kampanya katılım koşulları ve ayrıntılı bilgiye www.ttnet.com.tr ve 444 0 375’ten ulaşabilirsiniz.
İLGİLİ HABERLER