Teknoloji

Nokia’dan Windows Phone uygulama tavsiyeleri için yeni bir araç: AppSocial

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nokia önünüzdeki dönemde yeni Windows Phone uygulamalarının geleceğini öngörüyor, ancak şirket yeni Lumia sahiplerine uygulama tavsiyelerinde bulunmak için bu dalgayı beklemek gereği görmüyor. Windows Phone Mağaza üzerinden dağıtımına başlanan AppSocial uygulaması diğer Lumia kullanıcılarının tavsiyelerinden yararlanarak size yeni uygulamalar öneriyor. Uygulama bu özelliğiyle mevcut tavsiye uygulaması App Highlights’a göre daha gelişmiş bir işlev sunmuş oluyor.

nokia-app-social-beta-070813

Kullanıcılar uygulama listeleri oluşturabilir veya mevcut uygulama listelerini takibe alabilir, hangi uygulamaların listelerin tepesinde bulunacağına dair söz sahibi olabilir. Ayrıca sadece arkadaşlarından veya popüler içerik toplayıcılarından uygulama tavsiyeleri görmek istemeyenler için bir haber kaynağı da bulunuyor. Nokia’nın bu uygulaması sayesinde Windows Phone platformu içinde işinize yarayacak uygulamaları daha rahat bulabilirsiniz

App Social Beta’nın 14 ülkede faaliyete geçtiği belirtiliyor. Her ne kadar Windows telefonunuz üzerinden Windows Phone Mağaza’da arama yaptığınızda göremeyecek olsanız da, aşağıdaki Windows Phone Mağaza bağlantısını takip ederek bu uygulamayı telefonunuza indirebilirsiniz.

İlgili >> Windows Phone Mağaza

İLGİLİ HABERLER