Manşetler

Nokia’nın Android telefonu Normandy Vietnamlı alışveriş sitesinde listeleniyor

Nokia’nın X veya Normandy adlarıyla anılan Android telefonu Vietnamlı bir mağazanın web sitesinde görüntülendi. Nokia X ve Normandy, Nokia’nın ilk özelleştirilmiş Android ile çalışan cihaz olacak. Microsoft’un Nokia’yı satın almış olmasına rağmen, Nokia’nın düşük fiyata sahip olan bu akıllı telefonu piyasaya süreceği söyleniyor.

nokia-normandy-170114-1Bu cihazla ilgili olarak denk geldiğimiz sızıntılarda, özelleştirilmiş Android sürümünün içinde çeşitli Microsoft servislerine de yer verdiğini görmüştük. Vietnamlı satıcının ürün özellikleriyle ilgili listesine baktığımızda ise, Nokia Normandy’nin Google Now, Google Play Store, YouTube ve bunun gibi Google servislerini barındırdığını da görüyoruz.

Diğer teknik özelliklere de göz gezdirdiğimizde, 4 inç, 480 x 854 ekran, 1 GHz çift çekirdekli Snapdragon 200 işlemci, 512 MB RAM, 4 GB dahili hafıza ve 32 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası gibi teknik özellikleri görüyoruz. Arkada 5 megapiksel kamera yer alırken çift SIM kart yuvasının da Nokia Normandy’de yer aldığı belirtiliyor.

Cihazın fiyatı veya ne zaman çıkacağı belirtilmemiş. Ancak Nokia’nın bu telefonu şubat ayında Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtması bekleniyor.

İlgili >> GSMArena, TheGiodidong

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER