Teknoloji

Nokia 9 PureView ile muhtemel tanışma tarihi belli oldu

nokia mwc 2019

Nokia gelecek ay Barselona’da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi 2019’da bulunacağını resmileştirdi. Bunun öncesinde de, pazar günü bir basın toplantısı düzenleyecek.

Şirket 24 Şubat’ta, yerel saatle öğleden sonra 2’de (Türkiye saatiyle öğleden sonra 4’te), bir basın ve analist etkinliği düzenleyecek. İnternet üzerinden de canlı yayınlanacak gibi görünen bu etkinliğin haberini bir tweet ile verenHMD Global’ın baş ürün yöneticisi Juho Sarvikas, Barselona’da düzenleyecekleri MWC gösterisinin kaçırılmamasını tavsiye etti.

Etkinlik Barselona’nın biraz dışında bir yerde düzenlenecek ve bir saat kadar sürecek. Nokia’nın ne açıklayacağını bilmiyoruz, ancak MWC 2019’da 5G, şirketin önemli gündem maddelerinden bir tanesini oluşturacak. Nokia’nın resmi MWC web sitesinde de, “5G’ye ve yenilikçi teknolojilere yönelik uçtan uca yaklaşımımızın ticaret, endüstri ve insan deneyimini nasıl dönüştüreceğini keşfedin.” şeklinde bir mesaj bulunuyor.

Öte yandan Nokia’nın bu etkinlikte uzun zamandır hakkında konuşulan beş arka kameralı Nokia 9 PureView modelini tanıtacağına inanılıyor.

Bir süredir hakkında yazıp çizilen bu akıllı telefon yaklaşık altı aydır bekleniyor. Beklentiler Barselona’da gerçeğe dönüşecek mi, bunu birkaç hafta içinde göreceğiz.

Biz de MWC 2019 için Barselona’da olacağız ve gelişmeleri yerinden aktaracağız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER