Teknoloji

Nokia 800’ün resmi basın fotoğrafları internete sızdı

Nokia’nın Windows Phone 7.5 Mango cihazlarından biri olduğu iddia edilen Nokia 800’ün ilk resmi basın fotoğrafları internete sızdı. Uzunca bir süredir Sea Ray oalrak anılan bu cihaz MeeGo ile çalışan Nokia N9‘a fazlasıyla benziyor. Bu cihazın gelecek hafta düzenlenecek Nokia World konferansında tanıtılması bekleniyor.

Nokia 800’ün Nokia N9 ile aynı tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Yastığa benzeyen bir tasarım barındıran cihazın önünde Gorilla Cam ile örtülü 3.7 inç’lik dokunmatik ekran yer alıyor. Siyah, mavi ve pembe renk seçenekleriyle gelmesi beklenen cihazın Nokia N9 ile aynı teknik özellikleri barındıracağı söyleniyor. Bu durumda Nokia 800’ün Carl Zeiss optikli bir kamerası da bulunabilir.

Nokia’nın gelecek hafta düzenlenecek etkinlikte üç yeni Windows Phone 7.5 Mango cihazı tanıtması bekleniyor. 4.3 inç’lik Sabre ve Ace modellerinin de tanıtılmayı bekleyen cihazlar arasında yer aldığına inanılıyor. Ayrıntıları gelecek hafta çarşamba günü başlayacak etkinlikte göreceğiz. Gelişmeleri tabii ki Teknoblog’da, en hızlı şekilde bulacaksınız.

İlgili – Pocket Now

İLGİLİ HABERLER