Manşetler

Nokia 7 Plus ve Nokia 1’e ait resmi fotoğraflar internete sızdı

nokia 7 plus
Nokia 7 Plus

Nokia markalı akıllı telefonların üreticisi HMD Global için önümüzdeki dönem oldukça yoğun geçecek gibi görünüyor. Şirketin 10 gün sonra MWC 2018 kapsamında gerçekleştireceği etkinlikte yeni akıllı telefonlarını görücüye çıkarması bekleniyor. Söz konusu yeni telefonlar arasında sayılan Nokia 7 Plus ve Nokia 1’e ait fotoğraflar internete sızdı. Sızan fotoğraflar, bazı ilginç noktaları gözler önüne seriyor.

Telefonlara ait fotoğraflar, Twitter’da ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşıldı. Paylaşımların Blass’tan gelmiş olması da, fotoğrafların gerçek olma ihtimalini biraz daha yukarıya çekiyor.

7 Plus’a ait fotoğraflarda göze ilk olarak akıllı telefonun arkasındaki Android One logosu çarpıyor. Daha önceki sızıntılarda telefonun bir Android One cihazı olduğuna dair bir işaret veya ipucuna rastlanmamıştı. Ancak son sızıntı HMD Global’in yeni orta segment cihazının da HTC U11 Life gibi saf bir Android deneyimi yaşatacağını gösteriyor.

Daha önceki sızıntılara göre, telefonda Qualcomm Snapdragon 660 yonga seti ve 4 GB RAM olacak. Telefonda 6 inç büyüklüğünde 18:9 görüntü oranlı bir ekranın bulunacağı da mevcut bilgiler arasında yer alıyor.

 

Nokia 1 de Nokia 7 Plus ile birlikte tanıtılacak

HMD Global, giriş seviyesi telefonu Nokia 1’i de Nokia 7 Plus ile birlikte tanıtacak. Android One programı genellikle giriş seviyesi cihazlardan oluşsa da, Nokia 1’in bu programa dahil edilmemesi dikkat çekiyor. Nokia 7 Plus, ilk etapta HMD Global portföyündeki tek Android One cihazı olacak gibi görünüyor.

Nokia 1

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER