Teknoloji

Nokia yılın ilk yarısında çok sayıda telefon tanıtmaya hazırlanıyor

nokia 7.3

Nokia markalı akıllı telefonların üreticisi HMD Global için 2021’in ilk çeyreği oldukça hareketli geçecek gibi görünüyor. NokiaPoweruser sitesinin haberine göre, şirket çok sayıda telefon tanıtmaya hazırlanıyor. Bu grupta göze Nokia 7.3 ve 7.4 5G çarpıyor.

HMD Global’ın duyurularına Nokia 1.4 ile başlaması bekleniyor. Bu akıllı telefonun özellikleri daha önce sızıntılar sayesinde görülmüştü. Listede yer alan diğer cihazlar ise Nokia 6.3 ve 6.4 5G oluyor. Söz konusu telefonların ilk çeyreğin sonlarında veya ikinci çeyreğin başlarında tanıtılacağı belirtiliyor.

Nokia 7.3 ve 7.4 5G’nin ise ilk çeyrek bitmeden resmiyet kazanacağı söyleniyor. Bu iki telefonun şubat ayının sonlarında veya mart ayının başlarında tanıtılacağı belirtiliyor. Nokia 7 serisinin yeni üyeleriyle ilgili sızıntılar da uzun süredir etrafta dolaşıyor.

Nokia’nın 2021’de 5G desteğine sahip en az dört telefonu tanıtmayı planladığı söyleniyor. Nokia 5.5 ve 8.4 de bu gruptaki cihazlar arasında sayılıyor. Söz konusu cihazların piyasaya çıkışı için 2021’in ikinci yarısı işaret ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER