Teknoloji

Nokia 5800 XpressMusic Moskova’da izdihama neden oldu

Nokia’nın dokunmatik ekranlı ilk telefonu 5800 XpressMusic diğer ülkelerden de önce ilk olarak geçtiğimiz Çarşamba günü Rusya’da satışa çıktı. Moskova’daki Flagship Store’da satışa sunulan bu telefonlar yarım saatte tükenmiş. Ayrıca 900 kişi de adını bekleme listesine yazdırmış.

Telefonu satın alanlardan bazıları günler öncesinden mağazanın önünde kamp kurmuş. Satışların başladığı 26 Kasım Çarşamba günü mağazanın önünde 150 kişilik sıra bulunuyormuş. Bazı aceleci ve endişeli alıcılar Nokia 5800 Xpress Music’i ilk alanlardan olmak için sırada bekleyenlere para bile teklif etmiş.

Mağazada satış yapan görevliler daha önce böyle bir kalabalıkla karşılaşmadıklarını söylemişler. Telefona olan talep şu an için arzı geçmiş durumda. Stoklarında bu telefonu tutmak istemeyen mağaza görevlileri talepten sonra toptan alım yapmak için harekete geçmiş. Ayrıca 5800 Xpress Music’in iPhone’dan daha fazla satış yapması bekleniyor. Ancak her ikisinin fiyatı farklı olduğu için bir karşılaştırma yapmak da yanlış olur.

Daha fazla ayrıntı için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Resimler: Mobile-Review.com Forums (DevilsRejection)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER