Teknoloji

Nokia 5800 Xpress Music sonunda Türkiye’ye geliyor

nokia-5800-ofc-07-sm-290-x-203Nokia’nın dokunmatik ekranlı ilk cep telefonu 5800 Xpress Music anlaşılıyor ki Türkiye’de satışa sunulmak üzere. Nokia Türkiye bu ürünle ilgili bugün bir basın bülteni yayınladı. Basın bülteninde bu telefon için “en anlamlı Sevgililer Günü hediyesi” tabirini kullanıyor.

İşte Nokia Türkiye’nin basın bülteni:

Nokia 5800 XpressMusic ile Sevgilinizin Kalbine Dokunun

16.01.2009 İSTANBUL – Nokia, dokunmatik ekranlı ilk müzik cihazı Nokia 5800 XpressMusic ile, Sevgililer Günü için en anlamlı hediyeyi sunuyor. Yüksek bellek kapasitesi, güçlü hoparlörleri ve kolay senkronizasyon yeteneği ile müzik keyfini zirveye çıkaran Nokia 5800 XpressMusic, sevgilisine aşkını şarkılarla anlatmak isteyenlerin tercihi olacak.

Teknolojisi ve tasarımı ile tam bir müzik telefonu olan Nokia 5800 XpressMusic, grafik ekolayzır, 6.000?e yakın şarkı saklayabilen 8 GB hafıza, tüm dijital müzik formatlarını destekleme ve 3,5 mm hoparlör çıkışı gibi özellikleri ile müzik keyfini artırıyor. Dokunmatik teknolojisinin etkili biçimde kullanıldığı ekranından Rehber Menüsü (Contacts Bar), Medya Menüsü (Media Bar), takvim, tercihler ve saat gibi içeriklere kolayca erişilebiliyor. Nokia 5800 XpressMusic, alfanümerik tuş takımı, sanal bilgisayar tarzında QWERTY klavye, elektronik kalem ve pena olmak üzere, kullanıcıya dört farklı veri giriş seçeneği sunuyor.

İlgili — Nokia 5800 Xpress Music [Nokia Türkiye]

İLGİLİ HABERLER