Teknoloji

Nokia 5.4 FCC belgelerinde boy gösterdi, tasarımı görüldü

Nokia 5.4, ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) belgelerinde boy gösterdi. Burada telefona dair bazı detayların yanı sıra tasarımı gösteren kaba taslak bir çizim de yer alıyor. Söz konusu çizime bakıldığında telefonun görsel açıdan Nokia 3.4’ün yolundan gittiği görülüyor. Cihazın arkasında yuvarlak bir kamera modülü ve parmak izi tarayıcısının varlığı göze çarpıyor.

Burada TA-1340 ve TA-1333 model numaralı iki Nokia markalı telefonun görüldüğünü belirtmekte fayda var. Bu da HMD Global’ın telefonun iki farklı versiyonunu hazırladığını işaret ediyor.

TA-1333 model numaralı versiyonun telefonun daha uygun fiyatlı versiyonu olması muhtemel görünüyor. Bu modelde 5 GHz Wi-Fi desteği bulunmuyor. İki modelin pil kapasiteleri ise birbirine çok yakın. Birinde 4000, diğerinde ise 4080 mAh pil olduğu görülüyor. Daha yüksek pil kapasitesine sahip versiyonun TA-1340 olduğunu belirtelim.

nokia 5.4Çizim çok net olmasa da, telefonun arkasında üçlü bir kamera sistemi olduğu anlaşılıyor. Telefonda Google Asistan’ı aktive etmek için özel bir tuşun bulunduğu da fark edilenler arasında yer alıyor.

FCC belgelerinde görülmesi, Nokia 5.4 için resmi duyuru tarihinin de çok uzak olmadığını işaret ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER