Teknoloji

Nokia 5.1 Plus 1999 TL’lik fiyatıyla Türkiye’de

nokia 5.1 plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HMD Global, Nokia 5.1 Plus’ın yarından itibaren Turkcell mağazalarında ve turkcell.com.tr üzerinden Türkiye’deki kullanıcıların beğenisine sunulacağını duyurdu. Bir süre önce Türkiye’ye geleceği duyurulmuş olan akıllı telefon, etkileyici işlemci gücü ile üstün oyun deneyimi ve yapay zekâ destekli görüntüleme özelliğiyle tüketicilerle buluşuyor.

Nokia 5.1 Plus, Helio P60’ı kullanan en uygun fiyatlı akıllı telefonlardan biri olma özelliği taşıyor. İşlemci, birden fazla uygulamayı çalıştırma, video izleme ve oyun oynama gibi işlemi kolaylıkla yerine getirirken, akıllı telefon deneyimini en üst seviyeye çıkarıyor. Nokia 5.1 Plus’ın yonga setinde bulunan gelişmiş AI, yüz tanımada derin öğrenme ve gerçek zamanlı fotoğraf iyileştirme fırsatı sunuyor.

Hassas kamera sensörlerine sahip olan Nokia 5.1’in gelişmiş görüntüleme özelliği, kullanıcıların stüdyo kalitesinde, istenildiği gibi kişiselleştirilebilen “bokeh” etkisini yakalamasına ve eşsiz portreler çekilmesine olanak tanıyor. Elektronik video sabitleyiciye sahip çift 13MP/5MP arka kamera, keskin ve harika filmler ortaya çıkarılmasını sağlıyor.

5.8 inç, 19:9 oranında HD+ çentikli ekran, HMD Global’ın deyimiyle, en düşük çerçeve ile en fazla içeriği kullanıcılarla buluşturuyor. 2.5D kavisli ön ve arka cam, kavisli kenarları ile parlak yüzeyi Nokia 5.1 Plus’ı öne çıkarıyor. 8 mm kadar ince, ergonomik gövdesi de elde eşsiz bir his bırakıyor. Metal yapısıyla akıllı telefon, en zorlu iklim ve düşme testlerinden geçirilerek Nokia telefonların kalite standartlarında üretildi.

Nokia 5.1 Plus, artırılmış gerçeklik (AR) deneyimi için jiroskop da dahil olmak üzere en güncel oyun ve uygulamaların keyfini çıkarmak için geliştirildi. En fazla sistem performansına ihtiyaç duyacak oyunlara göre optimize edilen Nokia 5.1 Plus, çok oyunculu çevrimiçi savaş (MOBA) oyunlarının rahatlıkla oynanmasını sağlıyor.

Nokia 5.1 Plus, Android yenilikleri ve yazılım deneyimlerinin en iyi halini sunuyor ve Android 9 Pie güncellemesi ile fark yaratıyor. Gelişmiş yapay zekâsı ile Android 9 Pie, Nokia akıllı telefonu kullanıcıların kullanma şekline uyum sağlar, kullandıkça tercihleri öğrenir. Bu sayede daha hızlı, daha uyumlu bir deneyim sunar. Nokia akıllı telefonlar, kutudan çıktığı andan itibaren müthiş depolama ve pil ömrü sunuyor, ayrıca üç yıl boyunca gelen aylık güvenlik güncellemeleriyle birlikte iki büyük işletim sistemi güncellemesi sağlıyor. Ayrıca pil ömrünü azaltan ya da depolama alanını tüketen uygulamalardan kaçınarak, özenle seçilmiş önden yüklenen uygulamalar yer alıyor. En güncel Google Assistant ve Google Photos gibi uygulamaları kullanarak tamamen ücretsiz ve sınırsız yüksek kalitede fotoğraf depolama alanı sağlanıyor.

Nokia telefonların Türkiye’deki tüketicilerin kalbinde farklı bir yere sahip olduğunu belirten HMD Global Türkiye Genel Müdürü Sertaç Şener, “Turkcell ile üst düzey performans sağlayan akıllı telefonları en uygun koşullarda tüketicilerin karşısına çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 12 taksit imkanının yanı sıra özel fiyatı ve harika tasarımıyla tüketicilerle buluşacak olan telefonda, en sevilen mobil oyunlar yüksek performans ile oynanabilecek. Ayrıca bu alanda Google’ın en büyük iş ortağı olmakla birlikte, ülkemizdeki tüketicilere her zaman en verimli, güncel ve güvenli Android ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Android 9 Pie güncellemesine hazır olarak kutusundan çıkan Nokia 5.1 Plus, 1999 TL fiyatı ve peşin fiyatına 12 taksit imkanıyla Turkcell bayilerinde ve Turkcell web sitesinde tüketicilerle buluşuyor.

İLGİLİ HABERLER