Teknoloji

Nokia 3.4 yeni sızıntıda farklı bir renk seçeneğiyle görülüyor

nokia 3.4

Nokia 3.4 hakkındaki ilk sızıntı, geçtiğimiz ayın son günlerinde ortaya çıkmıştı. Akıllı telefonla ilgili bilgiler doğrultusunda hazırlanan tasarım taslağı, telefonun nasıl görüneceği konusunda net bir fikir edinmeye yardımcı olmuştu. Şimdi de, ünlü duyumcu Evan Blass cihazın daha önceki taslağı doğrulayan bir fotoğrafını paylaştı.

Söz konusu fotoğrafta Nokia 3.4’ü mavi rengiyle görüyoruz. Telefonun yuvarlak kamera modülünde üç sensörün yanı sıra LED flaş bulunuyor. Parmak izi tarayıcısı da kamera sisteminin altına yerleştirilmiş.

Nokia 3.4’ün güç butonu ve ses kontrol tuşları sağ kenarda yer alıyor. Sol kenardaki tuşun ise Google Asistan’a hızlı erişim imkanı sağlayacağı belirtiliyor. Daha yakından bakıldığında üst kenardaki 3.5 mm. kulaklık jakı da fark ediliyor.

nokia 3.4

Evan Blass tarafından paylaşılan fotoğrafta Nokia 3.4’ün ön panelini görmek mümkün olmuyor. Ancak daha önceki sızıntıya göre, telefonda sol üst köşesinde kamera deliği bulunan HD+ çözünürlüklü 6.5 inç büyüklüğünde bir ekran yer alıyor.

Nokia 3.4 için resmi duyurunun IFA 2020’de yapılması bekleniyordu. Ancak bu beklenti gerçeğe dönüşmedi. Yine de, sızıntıların artması nedeniyle telefonun yakında resmiyet kazanması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER