Manşetler

Nokia 3.1 Plus uygun fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuluyor

nokia 3.1 plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HMD Global, geçtiğimiz sonbaharda duyurusunu gerçekleştirdiği 6 inç HD+ ekranlı Android One telefonu Nokia 3.1 Plus‘ı Türkiye’de satışa sundu. Şirketin belirttiğine göre, büyük ekranıyla içerik deneyimlerinde çıtayı yükselten ve iki günlük pil ömrü sunan akıllı telefon 1399 TL fiyatı ve KVK güvencesiyle geliyor.

Nokia 3.1 Plus, 6 inç HD+ ekranı ve 18:9’luk ekran oranı ile video izleme ve sosyal medya için uygun bir ortam sunuyor, ekrana favori haber akışlarınızı, uygulamaları ve videoları daha rahat sığdırmanıza olanak tanıyor. İki güne varan pil ömrü sunan 3500 mAh bataryasıyla, Nokia 3.1 Plus, şarj takviyesi yapmanıza gerek kalmadan, film izleme keyfini sonuna kadar çıkarmanızı mümkün kılıyor.

MediaTek Helio P22 sekiz çekirdekli işlemcinin yüksek performans ve güç verimliliği dengesi sayesinde, Nokia 3.1 Plus en uygun düzeyde verimlilik için temel görevler esnasında daha az sayıda çekirdek kullanarak ihtiyacınız olan gücü, en çok ihtiyacınız olan zamanda sağlar. Çip seti ayrıca sürekli yüksek performans ve tutarlı şekilde güvenilir deneyim sunmak üzere video izleme gibi güç gerektiren görevlerde performans artışı sunar.

Şirketin belirttiğine göre, 13 MP Faz Algılamalı Otomatik Odaklama özelliğine sahip ana kamera sayesinde, az ışıkta bile, hızlı ve doğru odaklama yaparak yakalayacağınız net görüntülerle, fotoğrafçılıkta bir adım öne çıkabilirsiniz. Arka kamerada da seçilebilir bokeh derinliği ile profesyonel çekimler yapmanızı sağlayan ve bulanıklığı fotoğraf çekildikten sonra bile ayarlayabilmenize olanak tanıyan, arka derinlik algılı çekim için 5 MP sensör bulunuyor. Önde ise selfie’lerinizin öne çıkmasını sağlayan 8 MP bir kamera yer alıyor. Sekiz çekirdekli çip set ile desteklenen, yüksek kaliteli çift kamerayla fotoğraf çekimi ve yapay zekâyla hızlandırılmış deneyimler sağlayan Nokia 3.1 Plus, üst düzey fotoğraf çekim özelliklerini erişilebilir bir fiyat noktasında sunuyor.

Hassasiyetle yerleştirilmiş, CNC makinesinde işlenmiş arka alüminyum kapak akıcı bir tasarım sunarken, etkileyici dayanıklılık için basınçlı döküm metal yapı ile birlikte kullanılıyor. Nokia 3.1 Plus’ın mat, elmas kesim detaylarına sahip, fazlasıyla dokunsal kaplaması ve eğimli 2.5D camı, elinizde bir Nokia akıllı telefondan bekleyeceğiniz, özel yapım duygusunu veriyor.

Üst düzey deneyim sunan Nokia akıllı telefon portföyünü erişilebilir kategoride genişlettiklerini belirten HMD Global Türkiye Genel Müdürü Sertaç Şener, “Türkiye’deki kullanıcıların beklentilerini karşılayacak ürünleri uygun fiyatlarla ülkemize getirmeye devam ediyoruz. Geniş ekranı, çift kamerası, iki günlük pil ömrü ve sekiz çekirdekli işlemcisiyle Nokia 3.1 Plus, Nokia’nın alışılmış yüksek kalitesini tüketicilerle buluşturuyor. Akıllı telefon sektöründe çıtayı daha da yükseğe çıkarırken, bütçe dostu ürünleri önceliklendiriyoruz.” dedi.

İLGİLİ HABERLER