Teknoloji

Nokia 2760 Flip 4G telefonun özellikleri internete sızdı

nokia 2760 flip 4g

Günümüzde artık pek çok kişi akıllı telefon kullansa da, bu durum eski tarz standart cep telefonlarının yok olduğu anlamına gelmiyor. Rafların arkalarında veya çevrimiçi mağazaların ücra köşelerinde hâlâ “pek akıllı olmayan” cep telefonları bulmak mümkün. Firmalar da cep telefonu portföylerine yeni üyeler eklemeye devam ediyor. Bu yeni üyelerden birisi de Nokia 2760 Flip 4G olacak gibi görünüyor.

Nokia’nın yeni cep telefonu, Amerikan mobil operatörü Tracfone’un kayıtlarında görüldü. Bir hata sonucunda yayınlandığı anlaşılan bu kayıt kısa süre içinde kaldırılsa da, telefonun görselinin ve özelliklerinin internete sızması engellenemedi.

Telefonda 320 x 240 piksel çözünürlüklü basit bir LCD ekran bulunuyor. 1450 mAh kapasiteli pilin ise 14 gün bekleme süresi ve 6.8 saat konuşma süresi sağlayacağı görülüyor. KaiOS işletim sisteminin varlığı ise Nokia 2760 Flip 4G’ye akıllı telefonlara benzeyen özellikler kazandırıyor.

Nokia 2760 Flip 4G 32 GB depolama alanıyla gelecek. Bu depolama alanı microSD kartla büyütülebilecek. Telefonun ne zaman satışa sunulacağı bilinmese de, kayıtların sızması bu tarihin çok da uzak olmadığını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER