Manşetler

Nokia 14 Mayısta Londra’da bir Lumia etkinliği düzenliyor

Nokia 14 Mayısta Londra’da özel bir Lumia etkinliği düzenleyecek. Finlandiyalı akıllı telefon üreticisi bu etkinlikle ilgili davetiyeleri medya mensuplarına göndermeye başladı. Davetiyede bu etkinliğin odak noktasının Lumia olduğunu açık şekilde gösteren detaylar bulunuyor.

nokia-lumia-londra-davetiye-260413

“Sırada ne olduğunu görün” diye bir ana slogana sahip olan davetiyede “Nokia Lumia hikayesi devam ediyor” şeklinde bir alt başlık da bulunuyor. Bu durumda etkinlikte Nokia Lumia serisine mensup yeni bir cihazın tanıtılacak olmasını bekleyebiliriz. Son birkaç aydır Nokia’nın önümüzdeki dönemde çıkarmayı planladığı cihazlarla ilgili çeşitli sızıntılar görüyoruz. Bunların arasında “Catwalk” kod adıyla anılan ve şirketin ilk alüminyum Lumia’sı olacağı söylenen bir akıllı telefon da bulunuyor. Nokia’nın Windows ile çalışan tabletler üzerinde de çalıştığı biliniyor, ancak şirketin Lumia serisini böyle bir cihazla genişletmesi şu an için düşük ihtimal taşıyor gibi görünüyor.

14 Mayıstaki bu etkinlik yerel saatle sabah 10’da başlayacak ve öğleden sonra 4’e kadar sürecek. Her zaman olduğu gibi gelişmeleri yine en hızlı şekilde burada bulacaksınız.

İlgili >>AllThingsD

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER