Teknoloji

Nokia 108 ve 108 Dual SIM ucuz fiyat ve 31 güne varan bekleme süresiyle geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nokia ekonomik cep telefonu modelleri çıkarmaya devam ediyor. Son olarak Nokia 108 ve 108 Dual SIM modellerini tanıtan Nokia, bu telefonlarda kameraya da yer veriyor. Gelişmekte olan ülkeleri hedefleyen bu telefonlar 3G bağlantısına ihtiyaç duymayan, daha çok bir kamera ve uzun çalışma süresi arayan kullanıcıları hedefliyor.

nokia-108-170913

Nokia 108’in 29 dolar gibi “sudan ucuz” olarak nitelendirilebilecek bir yurt dışı satış fiyatı bulunuyor. Tabii ki, Türkiye’de piyasaya çıktığında bu telefonun 100 TL’nin biraz üstünde bir fiyattan çıkacağı şeklinde tahmin yürütmek çok zor olmasa gerek.

Basit bir VGA kameraya sahip olan bu telefon çekilen fotoğrafları 1.8 inç’lik renkli ekranında gösteriyor ve Nokia’nın Slam paylaşım servisi aracılığıyla çekilen fotoğraflar paylaşılabiliyor. Ayrıca Bluetooth bağlantısı sayesinde çekilen fotoğrafları yakındaki kişilerle de paylaşmak mümkün oluyor.

FM radyo, MP3 çalar, 32 GB’ye kadar destekli microSD kart desteği gibi özelliklere de sahip olan Nokia 108’in pili tek bir şarjla 31 güne kadar çalışma imkanı sunuyor. Nokia 108 Dual SIM çift SIM kartlı versiyonda ise bu süre 25 güne düşüyor.

Beyaz, siyah, cam göbeği, sarı ve kırmızı renk seçeneklerine sahip olan bu telefonun yıl sonuna doğru çıkması bekleniyor.

İlgili >> Nokia Conversations

İLGİLİ HABERLER