Eğlence

Yeni James Bond filmi vizyona beklenenden önce girecek

no time to die

James Bond serisinin 25. filmi No Time To Die’ın (Ölmek İçin Zaman Yok) gösterime giriş tarihi, mart ayının başlarında hayranlardan gelen talepler doğrultusunda ertelenmişti. Bu talebin doğruluğu, bir süre sonra koronavirüs salgınının tüm dünyayı etkisi altına almasıyla anlaşılmıştı. Universal ve MGM, No Time To Die için yeni vizyon tarihini 25 Kasım olarak belirlemişti.

Ancak filmin vizyon tarihinde küçük bir değişiklik daha yapıldı. MGM ve Universal, No Time To Die’ın İngiltere’de 12 Kasım, ABD’de ise 20 Kasım’da izleyicilerin karşısına çıkacağını açıkladı. Film, Türkiye’de ise 13 Kasım 2020’de vizyona girecek.

Koronavirüs salgınının gidişatı konusundaki belirsizlik, kasım ayındaki durum konusunda da tahminde bulunmayı zorlaştırıyor. Ancak Türkiye’nin de dahil olduğu pek çok ülkede sinema salonlarının yeni kurallar çerçevesinde yaz ayları içinde yeniden açılması planlanıyor. Salonların eskisi kadar dolu olması pek muhtemel görünmese de, No Time To Die’ın da aralarında bulunduğu filmlerin maliyetlerinin karşılanması için sinema salonlarında gösterilmelerinin büyük önem taşıdığı belirtiliyor.

Daniel Craig, yaklaşık 3 saat uzunluğundaki No Time To Die’da beşinci ve son kez izleyicilerin karşısına James Bond olarak çıkacak. Filmin yapım süreci, Spectre’nin vizyona girmesinden bir yıl sonra 2016’da başlamıştı. Yönetmen koltuğunda Danny Boyle’un oturacağı açıklansa da, Boyle bir süre sonra projeden çekilmişti.

No Time To Die, Cary Joji Fukunaga tarafından yönetildi. Filmde Daniel Craig’e Rami Malek ve Lea Seydoux eşlik ediyor.

İLGİLİ HABERLER