Teknoloji

Nintendo Switch’e Disney dokunuşu

nintendo switch

Nintendo Switch serisinde uzun süredir beklenen değişiklikler, yavaş yavaş hayata geçiriliyor. Bir süre önce konsolun sadece elde kullanılabilen Switch Lite versiyonunu duyuran şirket, önümüzdeki ay da daha uzun pil ömrüne sahip bir versiyonu kullanıcılarla buluşturacak. Joy-Con kumandanın yeni renk seçenekleri ise geçtiğimiz hafta gözler önüne çıkmıştı.

Switch’i yenilemeye devam eden Nintendo, şimdi de konsolun Disney temalı versiyonunu duyurdu. Sadece Japonya’da satılacak olan bu özel versiyon, Disney’in popüler Tsum Tsum markası için hazırlandı.

Yeni versiyonla birlikte oyunculara 10 Ekim’de Tsum-Tsum Festival isimli bir oyun sunulacak. Tsum-Tsum’un mobil oyunu, bu özel Switch’te dikey olarak oynanabilecek. Buna ek olarak, konsolla birlikte özel mini oyunlar da kullanıcılara sunulacak.

Switch donanımının üstünde Tsum Tsum karakterlerinden oluşan bir doku bulunuyor. Pembe ve mor renkteki Joy-Con kumandalarının üstü de aynı dokuyla kaplanmış. Ana ekran tuşuna Miki Fare’ninkine benzer kulaklar ekleyen Nintendo, konsolun arka paneline de pembe renkli karakterler yerleştirmiş.

Nintendo Switch Tsum-Tsum Festival paketi, 10 Ekim’de Japonya’da satışa sunulacak. Konsolun fiyat etiketinde 36080 yen (1896 TL) yazacak.

İLGİLİ HABERLER